Robert Andersson

PROVNINGSLEDARE

ROBERT ANDERSSON

MEDLEM SEDAN: 2021-03

PRESENTATION:

2010 höll Robert sin första ölprovning och har sedan dess genomfört 100-tals ölprovningar och fått mycket positiva ord för sin kunskap och de underhållande provningarna.

Robert har under ett decennium varit aktiv som bloggare, fotograf, festivalarrangör, programledare, författare, bryggeriägare, provningsledare och är för tillfället aktuell med podden Ölvärlden.

2018 släppte Robert tillsammans med Peter M Eronson boken “Prova öl – Titta, dofta, smaka” som vunnit utmärkelsen “Best in world” i världens största kokbokstävling Gourmand Awards.

Robert är även en av grundarna till TasteZone.

  • Vid fysiska bokningar är Robert bokningsbar i Småland, Blekinge och Skåne. Resekostnader tillkommer utanför Växjö.
Boka privat provning

KUNDRECENSIONER:

  • “Robert höll i en ölprovning i samband med vår digitala julfest. Det blev en mycket populär och uppskattad aktivitet – vi blev alla imponerade av Roberts kunskap. Han kunde svara på i princip alla spontana frågor som kom upp och delade gärna med sig av sina bästa tips. Rekommenderar!”
  • ”Vi blev guidade oss genom fyra olika typer av öl som alla är framtagna av svenska bryggerier. Robert har tagit till sig tekniken och med hjälp av en bra kamera och ljussättning samt en rejäl mikrofon blir hela upplägget väldigt proffsigt! Trots pandemi-tider lyckades Roberts brinnande intresse för öl och bryggerikonsten enkelt hitta fram genom skärmen.
    Vi ser fram emot fler digitala ölprovningar tillsammans med Robert där vi utforskar fler spännande öl.”
  • ”Väldigt trevlig kväll och allt fungerade kanon. Vi gjorde en digital provning i ett kompisgäng och både tekniken och kunskapen hos vår mentor Robert var i toppklass. För att inte tala om de föreslagna ölsorterna. Kan varmt rekommenderas.”
  • ”Vi på B3 Init AB, ett konsultbolag i Stockholm, har haft det stora nöjet att lyssna på Robert Andersson när han på ett mycket kunnigt och underhållande sätt guidade oss genom ett stort antal olika öl. Vi hade också möjligt att diskutera olika aspekter på öl och ölbryggning och ställa frågor. Imponerande nog var Robert aldrig svarslös utan visade sig vara väldigt kunnig inom området.”

JUST NU AKTUELL MED:

  • Digital Ölprovning med Janko och Ölvärlden

Ölvärlden & Jan-Erik ”Janko” Svensson — 29 maj

SÄNDES: 29 maj 2021 / PRIS: 49kr
Denna gång provar vi sex utvalda öl med temat “Belgien, England och Tyskland”. Micael Lysén och Robert Andersson från Ölvärlden tillsammans med den legendariska ölprofilen Jan-Erik “Janko” Svensson.
PLAY