Micael Lysén

PROVNINGSLEDARE

MICAEL LYSÉN

MEDLEM SEDAN: 2021-03

PRESENTATION:

Ölnörd från Leksand. Dalarnas första och än så länge enda ölsommelier.

Micael har bakgrund som IT-konsult, men som låtit sitt nörderi slå över till öl. I november 2019 tog Micael sin ölsommelierexamen vid Gustibus Wine and Spirit Acadamy. Han är just nu den enda i Dalarna och en av ca 30 i Sverige med den titeln. Detta blev startskottet för en ny spännande resa in i den stora ölvärlden.

Under början av året 2020 började Micael hålla i flertalet ölprovningar,
både för privatpersoner och företag. Under mars kom Corona-pandemin och då gällde det att tänka om. I mitten på maj arrangerade Micael sin första stora digitala ölprovning som blev en stor succé. Därefter fortsatte resan med digitala provningar som under året bara vuxit och blivit fler och fler, han har på kort tid genomfört ett 50-tal provningar.

  • Vid fysiska bokningar är Micael bokningsbar i hela Sverige. Resekostnader vid resa mer än 5 mil från Leksand.
Boka privat provning

KUNDRECENSIONER:

  • “Det var mycket uppskattat och vi har många nya ölfantaster. Pedagogiken var särskilt uppskattad, att vi gick i kronologisk ordning.”
  • “Grabbarna är supernöjda här och även jag som egentligen är ganska neutral till just öl tyckte det var jättetrevligt!”
  • “Tack för en mycket bra provning. Väldigt uppskattat av mitt gäng. Jag har sålt in det till ytterligare avdelningar hos oss. Så du kommer få flera uppdrag och bli kontaktad.”

JUST NU AKTUELL MED: